criminelen beroven ouder echtpaar in balkbrug man wordt gefilmd bij pinautomaat

De 71-jarige bewoonster van het huis ziet op zondagmiddag 19 juni een man en een vrouw bij haar openstaande voordeur staan. Ze ziet dat de twee de voordeur in lopen en gaat ze achterna. Haar man van 84 komt niet veel later ook het huis in en ziet dat zijn vrouw in gesprek is met het duo.

Auto scheurt weg
Niet veel later lopen ze weg en rijden in een donkerblauwe stationwagon met gierende banden weg. Ondertussen blijkt dat in het huis van het echtpaar de boel door vermoedelijk een derde persoon overhoop is gehaald.

Kort daarna neemt de man die in het huis is geweest bij een pinautomaat in Meppel 1250 euro op met de bankpas die uit het huis in Balkbrug is gestolen. De politie hoopt dat iemand de man herkent, of meer informatie heeft over deze diefstal.

Politie hoopt op tips
Tips zijn welkom bij de tiplijn: 0800 – 6070 (gratis nummer). Anoniem reageren kan bij Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000. Anoniem en digitaal tippen kan hier: www.meldmisdaadanoniem.nl/melden/

[youtube url=”https://www.youtube.com/embed/Zzt9jsCJdEE”]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.