bruchterveld wint overtuigend van ovc21 in eerste bekerwedstrijd

Nico Kats, de hoofdtrainer van OVC’21, was niet tevreden met het spel van zijn ploeg, ondanks dat zijn elftal als eerste scoorde. “Als je met 1-4 verliest, dan heb je niet zo veel te vertellen. We komen nog vroeg op voorsprong, maar ik moest na een kwartier al geblesseerde spelers wisselen. Dan loopt het toch niet zoals je van te voren hebt bedacht.” Mede hierdoor stond Bruchterveld na de eerste helft met 1-2 voor. “Fysiek was het nog niet helemaal 100%”, zo verklaarde Kats het verder uitlopen van de score in het voordeel van de tegenstander.

Kats vertelde ook dat hij graag zou zien dat enkele regels rondom bekerwedstrijden veranderd zouden worden, aangezien veel clubs dit soort wedstrijden als oefenduels zien. “Dan moet je de regels hier ook op afstemmen, bijvoorbeeld dat je ook vaker mag wisselen. Dan kun je wat vaker frisse spelers inzetten. Ook spelen wij als zondagclub tegen een zaterdagclub. Dat kost mij een trainingsavond, omdat we dan zo nodig een dag eerder moeten spelen. Daar ben ik ook niet over te spreken. Ik hoop dat de KNVB hier wat aan gaat doen.”

Over 3 dagen wacht voor zowel OVC’21 als Bruchterveld de volgende bekerwedstrijd. OVC speelt dan thuis tegen Bergentheim (aftrap 18.45 uur), terwijl Bruchterveld om 20.00 uur aftrapt in en tegen Hardenberg. Op 27 augustus wordt de laatste ronde in de groepsfase afgewerkt. OVC speelt dan om 17.00 uit tegen Hardenberg, terwijl Bruchterveld het later die avond thuis opneemt tegen Bergentheim. Die wedstrijd begint om 19.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.