Home / archiefcentraal / blauwe kikkers en een zakje patatticipatie bij opening dalfsblauw past bij jou

blauwe kikkers en een zakje patatticipatie bij opening dalfsblauw past bij jou

Vanaf 11.15 uur hupsen tien behoorlijk uit de kluiten gewassen Dalfsblauwe kikkers van theatergroep Hydra door het centrum van Dalfsen. Uit de Vecht gekropen, begeven ze zich richting het centrumcafé terwijl ze omstanders aankwaken en meelonken.

Hydra Theater maakt al jaren onder andere de Zwarte Cross onveilig met hun fratsen, flantuten en hilarische theateracts. Afgelopen juli speelden ze nog met een grote ploeg muzikanten en acteurs de sterren van de Zwarte Cross hemel in de Gospel Church met Reverend Willy & his Holy Singles.

Rond 11.45 uur vinden de feestelijke openingshandelingen plaats rondom het centrumcafé. Tevens is er de gelegenheid om uw Dalfser wijsheden, wensen en oneliners via een Dalfsblauw tegeltje te delen. Aansluitend wordt er getrakteerd op een zakje patatticipatie.

‘Dalfsblauw past bij jou!’ is een verfrissende meedenkcampagne, waarbij alle inwoners van Dalfsen worden uitgenodigd door de gemeente om mee te denken over een toekomstbestendige visie voor het centrum van Dalfsen. Inwoners zijn immers zelf Dalfsen-expert, op het vlak van hun welzijn, welvaart en leefomgeving.

“Als gemeente willen we graag samen met de inwoners boven water krijgen hoe iedereen zijn dorp nu beleeft, en hoe iedereen het dorp het liefst gáát beleven. Samen met alle inwoners, jong en oud, gaan we daarom in onze Dalfser participatiemaand september op zoek naar dat wat het beste bij ons allen past in de toekomst. Dit doen we onder meer met 4 participatieavonden in het centrumcafé op 6, 13, 20 en 27 september waar iedereen van harte welkom is.”

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.