Home / archiefcentraal / bibliotheek ommen stuurt dertig kinderboeken op zwerftocht

bibliotheek ommen stuurt dertig kinderboeken op zwerftocht

Voor elk boek kan ook een zwerfcode worden aangevraagd. Met de code kan het boek gevolgd worden op zijn zwerftocht. Let dus goed op als je deze dagen door de gemeente Ommen loopt, er kan zomaar een zwerfboek op je pad komen!

Kinderzwerfboek is een initiatief van Nationaal Fonds Kinderhulp. Dit fonds vindt dat alle kinderen recht hebben op geluk. Helaas groeien veel kinderen in ons land op in armoede. Zij vallen buiten de boot en kunnen niet meedoen met leeftijdsgenoten. Kinderhulp biedt hen praktische hulp.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.