Home / archiefcentraal / bibliotheek ommen met speciale actie op de uitgaansmarkt

bibliotheek ommen met speciale actie op de uitgaansmarkt

Dat is een korting van 35 %, men betaalt dan € 28,50 in plaats van de gebruikelijke € 42,50 voor een bibliotheekkaart die geldig is t/m september 2017.

De Bibliotheek heeft haar gebruikers veel te bieden, een puike collectie boeken, een leestafel met een ruime sortering kranten en tijdschriften, gratis internet en WIFI en werkplekken voor zowel zakelijke als studiedoeleinden. Daarnaast is er het Tabletcafé voor digibeten, het Taalpunt voor mensen die hun taalvaardigheden willen verbeteren, zijn er culturele avonden en staat de leesbevordering voor jong en oud hoog op de agenda.

Iedereen kan gebruik maken van de diensten van de Bibliotheek, om materialen te lenen moet men echter lid zijn. Een bibliotheekpas aanvragen kan via de website van de Bibliotheek www.bibliotheekommen.nl. De korting geldt echter alleen voor inschrijving in de stand van de Bibliotheek op de Uitgaansmarkt.

De Uitgaansmarkt vindt plaats op de Vechtkade, aanvang 15.00 uur, en heeft een gevarieerd aanbod op het gebied van kunst, cultuur en vrijetijdsbesteding.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.