asc62 trainer waaijer we hebben ver onder de maat gespeeld

Waaijer was na afloop van de wedstrijd behoorlijk teleurgesteld. “Het was een gelijk opgaande wedstrijd, maar we hebben het zelf gewoon niet goed gedaan”. De thuisploeg gaf zelf te veel kansen weg en wist zelf de mogelijkheden niet te benutten. “We hadden moeite om druk te zetten op de tegenstander en onze wil op te leggen. Dat kwam voor mij als een verrassing, omdat dat ons de laatste oefenwedstrijden wel lukte. Maar vandaag was het niet goed.”

“Ik zie een bekerwedstrijd nog steeds als een oefenduel”, vervolgt de hoofdtrainer, “maar dit was helemaal niks. Desondanks vindt Waaijer het leuk om in het bekertoernooi om tegen ‘onbekende’ tegenstanders te spelen. “Het bekertoernooi is een mooi middel om toe te werken naar de competitie. We spelen komende week alweer tegen een tweedeklasser (De Weide, red.), dus ik vind het wel een mooi bekertoernooi.”

De wedstrijd tegen De Weide begint dinsdagavond om 20.00 uur. De eerste competitiewedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 3 september. Sparta Enschede is dan de tegenstander. De wedstrijd begint om 14.30 op Sportpark Scheurserve.

[tweetwidget type=”single” query=”767056365483352064″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.