arbopositief voor werkzoekenden gaat weer van start

Volgens Jobbing mag je zijn zoals je bent want iedereen is wauw! “Ik, jij, hij, zij en wij zijn allen uniek en mogen dat zien!”, aldus Sanneke Harmeijer, jobsupporter van Jobbing, dat met zijn eigentijdse, laagdrempelige maar vooral persoonlijke benadering toegankelijk is voor iedereen. “Wij zetten net een stapje extra om de verwachting te overtreffen. Door trots, positiviteit en enthousiasme laten wij mensen graag stralen en verbazen. Zo veroveren wij elke dag een hart!”

ArboPositief Hardenberg is een netwerkorganisatie van, voor en door werkzoekenden in de gemeente Hardenberg en Ommen en omliggende kernen. Deelnemers helpen elkaar om hun positie op de arbeidsmarkt te versterken.

De bijeenkomst van 31 augustus vindt plaats op het bedrijventerrein Vechtpark, Vechtstraat 2D in Hardenberg (ingang uitzendbureau Carrière). De inloop is vanaf 10.00 uur. Het programma duurt tot 12.00 uur. De bijeenkomsten van ArboPositief zijn gratis toegankelijk. Wel betaal je voor het eerste kopje koffie of thee € 1,50. Je hoeft je niet aan te melden.

Meer informatie, suggesties of vragen? Stuur dan een e-mail naar hardenberg@arbopositief.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.