90 jarige man slachtoffer van babbeltruc

De babbeltruc vond plaats tussen 14.00 tot 16.15 uur bij de bejaarde man thuis aan de Langsweg. De man werd eerst gebeld door een persoon die zich voordeed als medewerker van de Rabobank. Het slachtoffer werd verzocht om zijn pincode te verstrekken. Nadat gedreigd werd met een boete, verstrekte het slachtoffer zijn pincode. 

Ongeveer een half uur later kwamen twee mannen zijn erf op met de vraag of ze paardenstallen konden huren. Na veel aandringen is het slachtoffer meegelopen naar de schuren. Na enige tijd zijn de heren weer vertrokken met een donkerkleurige (zwarte of blauwe) auto.

Naderhand kwam het slachtoffer er achter dat er een geldbedrag en zijn pinpas waren weggenomen. Inmiddels is er aangifte gedaan en een onderzoek naar deze daders wordt ingesteld.

De politie zoekt eventuele getuigen van het voorval. Zij kunnen zich melden via 0900-8844.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.