Home / archiefcentraal / zwemvierdaagse nieuwleusen verwacht honderd deelnemers

zwemvierdaagse nieuwleusen verwacht honderd deelnemers

De zwemvierdaagse is naast een sportief evenement bovenal gezellig. De medewerkers van openlucht zwembad de Meule organiseren leuke activiteiten in en rondom de bassins. Darten, enveloppen trekken, ballontovenaar, broodje knakworst eten en stuivertje duiken, zijn een paar van die activiteiten die de zwemvierdaagse zo feestelijk maken.

De officiële opening van de zwemvierdaagse is dinsdag 5 juli om 16.00 uur. Iedere dag kunnen de deelnemers hun baantjes zwemmen van 16.00 tot 19.30 uur. Wie ’s middags of ’s avonds niet kan mag ook s’ochtends zwemmen en wie een dag moet missen kan op zaterdag inhalen. Deelname kost 7,30 euro en opgeven is mogelijk aan de receptie van het zwembad.

Lees ook

Hervatting voetbalcompetities

DALFSEN/OMMEN – Als het aan de KNVB ligt worden de amateurvoetbalcompetities – in het meest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.