Home / archiefcentraal / zwembadspektakel in buitenbaden ommen en hardenberg

zwembadspektakel in buitenbaden ommen en hardenberg

Combinatiefunctionaris Arjan Breukelman organiseert het zwembadspektakel. Elke dag staan er tussen 13.30 en 16.00 uur twee activiteiten op het programma.

Alle drie de maandagen van de bouwvak wordt het zwembadspektakel georganiseerd bij het Heuveltjesbosbad in Balkbrug. Op dinsdag vinden de activiteiten plaats in openluchtbad “Olde Vechte” in Ommen. Op de drie woensdagen gaat de combinatiefunctionaris naar zwembad “Hattemat” in Gramsbergen. Op donderdag is hij te vinden in zwembad “Onder Ons” in de Krim. Op vrijdag wordt de week afgesloten in zwembad “Bargn’s in Kloosterhaar”.

Bewegen
Kinderen die zich aanmelden via www.hardenbergkids.nl of www.ommenkids.nl mogen gratis naar binnen. Daarmee willen de gemeenten jongeren stimuleren te bewegen. Kinderen die zich aanmelden via de site ontvangen de ochtend van het zwembadspektakel per mail een e-ticket waarmee ze vanaf 13.00 uur gratis naar binnen kunnen. Aanmelden moet minimaal één dag van tevoren.

Meer informatie over het zwembadspektakel is te vinden op de websites  hardenbergkids.nl of ommenkids.nl. Meer informatie is ook te krijgen bij de combinatiefunctionaris. Hij is per mail te bereiken op Arjan.Breukelman@ommen-hardenberg.nl of telefonisch op 0523-289148.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.