Home / archiefcentraal / zomerconcerten orkesten sdg ommen

zomerconcerten orkesten sdg ommen

Dinsdagavond om 20.00 uur zal het A-orkest voor het Hoefijzer bij de Oldenhaghen een vrolijk optreden organiseren. Er zullen verschillende soorten muziek worden gespeeld, dus voor ieder wat wils. Dit zal tevens het laatste concert zijn waarbij Jos Zegers als dirigent voor het orkest staat. Hij heeft een nieuwe baan gekregen als chef dirigent bij de Bundespolizei Orchester München. SDG is als vereniging trots dat hun dirigent deze kans krijgt. SDG hoopt met het najaarsconcert in november officieel afscheid te kunnen nemen van hem, maar door nu een mooi concert te geven willen ze hem alvast een beetje bedanken.
Vrijdag 8 juli van 19.00-20.00 uur zullen het B-orkest en de Solikids een concert geven bij de speeltuin
aan de Oude Vlierweg in Alteveer. Het B-orkest staat sinds kort onder leiding van Bert Groothedde en de Solikids onder leiding van Thijs ten Cate. Beide orkesten zullen u laten horen waar zij de afgelopen maanden hard aan hebben gerepeteerd.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.