woningbouw in de vlierlanden gestart

Woonsfeer De Vlierbrink is één van de zes woonsferen in de nieuwe woonwijk De Vlierlanden. In de afgelopen maanden is De Vlierbrink bouwrijp gemaakt. Er is veel belangstelling voor wonen in De Vlierlanden.

De eerste woningen in De Vlierbrink worden vanaf nu gebouwd. Vanaf 1 juli zijn tien koopaktes voor de aankoop van een kavel gepasseerd bij de notaris. Begin juli zijn deze kavels uitgezet zodat de bouw kan starten. In deze periode start de bouw van zes vrijstaande woningen en vier twee-onder-een-kapwoningen. Na de zomervakantie start de bouw van nog eens tien nieuwe woningen.

18 kavels beschikbaar
Daarnaast zijn ruim dertig kavels in optie genomen door mensen die willen bouwen in De Vlierbrink maar bijvoorbeeld de eigen woning nog moeten verkopen. Dat betekent dat ruim vijftig van de zeventig beschikbare kavels verkocht of gereserveerd zijn. Er zijn op dit moment in De Vlierbrink nog achttien kavels beschikbaar, voornamelijk voor een vrijstaande woning.

Woonbuurt De Vlierlanden wordt een duurzame en aansprekende woonwijk waarin het buitenleven centraal staat, met veel aandacht voor groen en water. De Vlierbrink is de grootste kern van woonbuurt De Vlierlanden. Deze kern heeft een echte dorpse en landelijke uitstraling met zowel vrijstaande woningen als twee-onder-een-kapwoningen en rijenwoningen. In De Vlierbrink is plek voor verschillende woningtypen waardoor een afwisselend beeld ontstaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.