Home / archiefcentraal / woezel and pip en ferry doedens naar wortelpop bij beerze bulten

woezel and pip en ferry doedens naar wortelpop bij beerze bulten

Het nieuwe regionale familiefestival in Beerze is een initiatief van vakantiepark Beerze Bulten en Mark Haayema en toegankelijk voor iedereen. “We zijn blij dat Wortelpop zo goed wordt ontvangen door onze gasten en in de regio en maken er ongetwijfeld een spectaculaire eerste editie van. Met de line up die we nu presenteren en alle activiteiten eromheen willen we op 3 augustus een echte festivalsfeer creëren, leuk voor jong en oud”, aldus Johanneke Hagedoorn van Beerze Bulten.

“Eigenlijk sluit dit evenement naadloos aan bij de filosofie van ons familie vakantiepark: theater, muziek, eten, drinken en gezelligheid voor alle leeftijden”. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de programmering, maar de organisatie heeft al verschillende namen bekend gemaakt. Naast de nieuwe namen Woezel & Pip, Ferry Doedens en de Ukaladies, treden ook Keet! en Sjors van der Panne op. Kinderen kunnen op de foto met hun favoriete artiest tijdens de Meet & Greet, waaronder Kikker, Spongebob, Bultje, Dora & Diego en Woezel & Pip.

Oorsprong Wortelpop
Wortelpop vindt plaats in Beerze, op het recreatieterrein van vakantiepark Beerze Bulten. Wortelpop is ontstaan uit het benefietconcert voor de Bultje Foundation dat Beerze Bulten sinds 2010 jaarlijks in de zomer organiseert. Door voor een festival te kiezen, zijn er meer mogelijkheden voor een breder en gevarieerder aanbod van muziek, entertainment en eten en drinken. De organisatie van Wortelpop bestaat uit medewerkers van Beerze Bulten, maar ook oud-medewerker, acteur en kinderboekenschrijver Mark Haayema is nauw betrokken bij het familiefestival.

Entreekaarten
De voorverkoop tickets zijn inmiddels uitverkocht, maar de reguliere tickets zijn nog te koop via www.wortelpop.nl of bij de receptie van Beerze Bulten. Het festivalterrein is op 3 augustus geopend van 13:45 tot 21:00 uur. Binnenkort is de gehele programmering te vinden op de website.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.