volop spektakel op de zaterdag van csi ommen

Echtpaar Zanotelli pakt winst Ommer Championship
Zaterdag kon voor het echtpaar Zanotelli kan niet meer stuk. De van oorsprong Zweedse amazone Angelica Augustsson Zanotelli eindigde zaterdagmiddag met haar paard Baloucento 2 op de eerste plaats van het Ommer Championship (3* Big Tour, 1.50m), op de voet gevolgd door haar echtgenoot de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli met Cool Hand Luke 4. “Dit is de tweede keer dat mijn vrouw de eerste plek haalt en ik de tweede”, meldt Marlon. “Ik kan dus nog veel van haar leren.”

Amazone Kirsten Rikkert geeft heren het nakijken bij Knock Out springen
Bloedstollend, spectaculair en spannend. Dat was heel kort samengevat het Knock Out springen dat zaterdagavond werd gehouden bij CSI Ommen. Een strijd waarin telkens twee ruiters letterlijk tegen elkaar streden in twee identieke parcoursen om de snelste tijd. Na een spannende strijd, waarbij het publiek de deelnemers vurig aanmoedigde kwam de Wierdense amazone Kirsten Rikkert als winnares uit de strijd.

James Paterson-Robinson grijpt eerste prijs jachtspringen
Voor een rubriek als jachtspringen heb je een paard nodig dat braaf, voorzichtig en snel is, vindt James Paterson-Robinson. En laat zijn 8-jarige merrie Daylinde (Zirocco Blue VDL x Indoctro) nou precies over die drie eigenschappen beschikken. De Australische topruiter won zaterdagavond het jachtspringen met een spectaculaire tijd van 62.29 seconden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.