veel publiek bij de stuwzangers tijdens vilsteren bruist

Na de opening verplaatste het koor zich naar de schuur op het Landgoed. Het was aldaar reeds een gezellige drukte.

Na de plensbuien tijdens de Weekmarkt in Olst waren de Stuwzangers zeker een ervaring rijker want gezien de weersverwachting werd de eigen tent op gezet wat bijzonder goed aansloot op blijkbaar een te kleine feesttent. Drie optredens werden aldaar verzorgd en met veel passie. Het koor o.l.v. dirigent Flip Jonkman uit Heino had er veel zin in.

Jarige Lena uit Zaanstad had een verzoek. Nogmaals werd gezongen het lied ‘Duizend mijlen’, nieuw in het repertoire van de Stuwzangers.

Enkele malen had het koor zeker ‘de wind mee’ want daar kwamen toch enkele plensbuien.  De tent stroomde geheel vol. En men bleef! Het werd dan ook een mooi dagje: Vilsteren bruist. Veel publiek uit de regio maar ook uit Amersfoort, Zaanstad, Arnhem. Nijmegen en Friesland. Ja overal kwam men vandaan Dat men helemaal van uit Amersfoort komt om de Stuwzangers te zien en te horen dat is toch wel bijzonder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.