uitslagen hippisch nieuwleusen

Jade Kalshoven met haar pony Kalshoven’sO’Fields Landor werd Kringkampioen in de B dressuur cat B met 2 mooie dressuurproeven van 201 en 207 punten behaalde ze en 2e en 1e prijs.

Manon Ruitenberg werd met pony Aurora Kringkampioen in het M springen Cat D/E. (zie foto) in het 2e parcours won ze de 2e prijs.

Zowel in het springen als in de dressuur werden mooie resultaten behaald door leden van ponyclub Hippisch Nieuwleusen.

Dressuur: in de klase B cat. D won Annabel Kaal met haar pony Gentle een 3e en een 5e prijs. In de klasse B cat E won Naomy Journée met haar pony Joyce tweemaal een 3e prijs. Sabien Journée werd 2e met haar pony Cupido in de klasse L2 cat. D/E.

Springen: In de klasse B categorie D 1e parcours was de 1e prijs voor Anouk v/d Brink met Brooklyn Jack de 2e prijs voor Pien de Boer met Orchid’s Sharla en een 4e prijs voor Wianne Huzen met Myrona. In het tweede parcours behaalde Wianne ook een 5e prijs. In de klasse B cat E behaalde Lisa Kragt met haar pony Gucci een 2e prijs. In de klasse L cat A/B eerste parcours won Liza Haddocks met Wildzang’s High Summer een 3e prijs en in het 2e parcours won Marlies Huzen met Fenna een tweede prijs. In de klasse L cat C tweede parcours werd Pien de Boer met Moonlight 1e. in de klasse L cat D eerste parcours won Iwan Journee een 3e prijs met zijn pony Kanshebbers Karian. In het tweede parcours was de 5e prijs voor Wesley de Boer met Finn Mcloud’s Westland en een 6e prijs voor Wianne Huzen met Femke W. in de klasse Z springen cat C werd Wesley de Boer met May’s Delight Westland twee keer 1e.

Ook bij de paarden is er weer prijs gereden door Nikyta Journée; samen met Almiro J heeft ze meegedaan in het B springen. Het 1e parcours waren ze foutloos met 76 stijlpunten. Dit was goed voor een 5e plaats. Tweede parcours was glad en erg kapot gereden waardoor ze een balkje kreeg en 1 tijdfout. Ook hebben ze meegedaan in de M1 dressuur en met 2 goede proeven Reserve Kampioen geworden en door naar de Regio. 1e proef werd ze 2e met 201,5 punt en 2e proef 1e met 206.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.