tweeling uit dalfsen viert negentigste verjaardag samen

De dochters van schoenmaker Dwars zijn in 1926 in Dalfsen geboren in de Julianastraat. Hennie woont tegenwoordig in Heer (bij Maastricht) en was getrouwd met de zingende mijnwerker Tiby Buringa. Corrie woont nog steeds in Dalfsen en was getrouwd met slager Jannes Zweerts. De tweeling woont nog steeds zelfstandig in hun eigen huis.

Hennie kwam met haar hele familie naar Dalfsen om  samen met Corrie deze  negentigste verjaardag te vieren.Gezellig onder de ‘lommer’ bij Hof van Dalfsen kon iedereen hen komen feliciteren. Ze hopen zo samen nog vaak hun verjaardag te vieren. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.