tanda gaat toch niet naar go ahead eagles

‘De afgelopen dagen rezen er bij de speler twijfels over zijn terugkeer naar de club, waarop hij besloot om af te zien van de onlangs overeengekomen verbintenis met Go Ahead Eagles’, laat de club weten.

Waarom Tanda toch afziet van een transfer, is niet bekend.

Soap
De transfer van Tanda is een behoorlijke soap. De aanvaller speelde in de jeugd van Eagles/Twente/Heracles, brak door in Twente en verkaste uiteindelijk naar Go Ahead Eagles. Daar had hij het al snel gezien, hij liet weten geen betaald voetbal te willen spelen.

Uiteindelijk dook hij een half jaar later toch weer op, ditmaal bij PEC Zwolle. Twee maanden geleden bereikte hij met PEC Zwolle een overeenkomst voor komend seizoen, maar afgelopen weekend liet Go Ahead Eagles weten dat Tanda naar Deventer komt.

Er volgde een goed gesprek en eergisteren brachten de clubs naar buiten dat Tanda naar Go Ahead Eagles zou gaan. Maar inmiddels is er dus weer een nieuw hoofdstuk aangebroken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.