Home / archiefcentraal / subsidie voor verbinding tussen natuur en overijsselaars

subsidie voor verbinding tussen natuur en overijsselaars

De subsidie richt zich op vier thema’s: kinderen met natuur verbinden, groen in de stad brengen of versterken, zorg en groen of werken in het groen combineren. De subsidieregeling is van 1 september tot 15 oktober opengesteld.

Inwoners van de provincie vinden dat kinderen meer in aanraking moeten komen met natuur en er moet meer natuur beschikbaar zijn in de woonomgeving, blijkt uit onderzoek. De provincie wil daarom de verbinding tussen natuur en samenleving versterken. In het afgelopen jaar zijn hiervoor al verschillende projecten uitgevoerd.

Bijeenkomsten
Vandaag en op 23 augustus houdt de provincie informatiebijeenkomsten over de mogelijkheden van de nieuwe regeling zodat belangstellenden zich goed kunnen voorbereiden op een subsidieaanvraag. De bijeenkomsten zijn in het provinciehuis in Zwolle. Meer informatie over de bijeenkomsten en de subsidie is te vinden op www.overijssel.nl/thema’s/natuur-en-landschap/actueel.

Lees ook

Politiek Verwoord: VOV

OMMEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.