stuntman chuck borden zoekt oude muziekinstrumenten

Ze willen er bij het Stuntcamp nog niet alles over zeggen, maar als we er even op doorvragen, blijkt tussen de regels door dat de stunt’band’ waarmee Borden naar het Corso komt, een kort lontje heeft.

Chuck Borden komt dus tijdens het Oogstcorso het voorprogramma opluisteren met een stuntband die oude afgeschreven instrumenten nodig heeft die daarna niet meer te gebruiken zijn. Dat doet ons fantaseren over een prachtige filmscène waarin een orkest optreedt, maar waar dan ineens Bud Spencer en Terence Hill langs komen. En ja, dan heb je wel prachtige actie waar inderdaad ook muziek in zit. We vermoeden dat de Stuntband dan toch snel verandert in een stuntcamp!

Heb jij instrumenten over? Stuur dan even een mail naar info@stuntcamp.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.