sallandglas maakt zich zorgen over 50

Henny Lammers en Ben Nijboer: “Wij als vrijwilligers van SallandGlas zijn tot nu toe teleurgesteld over het geringe aantal inschrijvingen in Salland Noord. We hadden verwacht op dit moment op de 35 perocent te zitten, maar we hebben nog maar 27 procent te pakken. Met nog elf dagen te gaan…”

“Alle mensen die we spreken en ook onze ambassadeurs zijn lovend over het initiatief en de toekomstmogelijkheden met glasvezel, maar als de Sallander zich niet inschrijft, dan hebben mooie woorden geen zin.”

Nijboer en Lammers zijn bezorgd: “Vijf jaar hebben we samen met onze vrijwilligers gewerkt naar dit hoogtepunt. En nu lijken we achter te blijven met het aantal inschrijvingen. Straks is Salland Noord het eerste deelgebied dat geen fatsoenlijk internet krijgt. Dat laten we ons toch niet gebeuren? Dat kan toch niet waar zijn!”

“SallandGlas zou SallandGlas niet zijn als we niet tot het laatste moment blijven vechten voor de vijftig procent. En die laatste kans, die is op 17 juli. Daarna kan het niet meer. Dit maatschappelijk belang brengen we tot het laatste moment naar een goed eind!”

Onderneem actie!
Daarom doen Nijboer en Lammers een laatste oproep: “Sallanders, onderneem actie! Spreek je buren aan. Maak het bespreekbaar. Wij hebben ons best gedaan, jullie zijn nu aan zet. Laten we één front vormen. En laat ons niet in de steek!”

Wie nog een keus moet maken of wie zich nog wil aanmelden: het kan bij De Zaak en DigiWorks in Heino; Elektrocentrum en Salland ICT in Lemelerveld; WekaData, Expert en EP Raalte in Raalte; HBCS in Elshof; Markvoort Computers in Wijhe.

Lammers en Nijboer tot slot: “Wacht niet langer, we rekenen op u!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.