rechterensedijk drie dagen dicht voor aanleg passeerstroken

In opdracht van de gemeente Dalfsen brengt de Twentse Weg- en Waterbouw (TWW) meerdere passeerstroken aan langs de Rechterensedijk tussen de Poppenallee en de Damsholterweg.

In verband met de werkzaamheden is de weg op dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7 juli te allen tijde afgesloten, dus ook buiten werktijden. Een omleidingsroute wordt duidelijk aangegeven. Voor fietsers blijft het fietspad wel open.

Aanwonenden
In verband met de veiligheid van weggebruikers is besloten de weg af te sluiten tijdens de werkzaamheden. Tijdens de asfalteringswerkzaamheden wordt het wegvak afgesloten voor al het verkeer en is er geen doorgaand verkeer mogelijk. Direct aangrenzende woningen blijven wel bereikbaar tijdens de uitvoering.

De planning is onder voorbehoud van de weersomstandigheden. Indien de planning wordt aangepast, wordt dat naar buiten toe gecommuniceerd.

Veelbesproken
De aanpak van de Rechterensedijk heeft een boel stof doen opwaaien in Dalfsen en omgeving. Met name de kap van bomen langs de weg kon rekenen op weerstand. Uiteindelijk koos de raad van Dalfsen voor het plan om parkeerstroken aan de noordzijde te maken. Dat kost 93.000 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.