overijssel nieuwe nummer twee zomervakantie in eigen land

Dit blijkt uit onderzoek van CASAMUNDO, een van de grootste online portals voor vakantiehuizen, naar vakantietrends onder Nederlanders deze zomer. 

Dit jaar is Overijssel de top 3 binnengestormd van meest populaire zomervakantiebestemmingen in eigen land. Uit de boekingsgegevens van CASAMUNDO blijkt dat 14% van alle boekingen naar binnenlandse bestemmingen in de periode van juni tot en met augustus naar Overijssel is. Hiermee volgt de provincie koploper Zeeland op de voet (bijna 20%).

Het onderzoek laat zien dat deze zomer vakantie vieren in Nederland aanzienlijk aan populariteit heeft gewonnen onder alle vakantiegangers. Een van de grote voordelen van binnenlandse vakanties is het gemak van reizen per trein of auto en de mogelijkheid om er ‘even’ tussenuit te gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.