Home / archiefcentraal / onze man tweede etappe eindigt op een muur

onze man tweede etappe eindigt op een muur

De tweede etappe wordt andere koek, denkt Onze Man. ‘Er zijn een paar colletjes onderweg, daar hebben de meeste sprinters een bloedhekel aan. En vlak voor de finish is er de muur van Cherbourg. Daar gaan niet de rassprinters, maar de krachtpatsers zich laten zien.’

Opnieuw rijden de renners door de slagvelden van de Tweede Wereldoorlog in Normandië, met wederom kans op een waaieretappe. De laatste 3,1 kilometer is het klimmen geblazen. Eerst de Côte de la Glacerie, 1,9 kilometer à 6.5% en met een steilste sectie van 14%, dan een korte afdaling en vervolgens gaan de laatste 700 meter met 5,7% omhoog.

Onze Man: ‘ik zet in op Sagan.’

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.