onze man tour nog even eigendom van sprinters

Minstens zo interessant was wat daarachter gebeurde. Porte had malheur, en Contador viel opnieuw, waardoor Froome en Quintana spekkopper waren.’ Onze Man vervolgt: ‘zelf doe ik trouwens ook goede zaken in het Tourspel. Sagan was vandaag mijn kopman, en ik heb Contador en Porte niet opgesteld, Froome en Quintana wel’.

Maandag eindigt de etappe in Angers opnieuw niet geheel vlak, al is 2,5% in de slotkilometer een peulenschil vergeleken bij zondag. Onze Man: ‘natuurlijk zal Sagan opnieuw zijn karretje aanhaken. Als ‘ie het goede wiel pakt, zal hij weer over alles en iedereen heen kletsen. Toch zet ik mijn geld dit keer op Degenkolb. De Duitsers wonnen nog niet, vandaar.’

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.