nieuwe schilderijen in galerie de schaapskooi van beeldentuin witharen

“Op deze wijze proberen wij de kijker te trekken met steeds weer nieuw werk en een nieuwe beleving”, aldus Thea Dijkema en Louis van Vilsteren, eigenaars van de beeldentuin.

“Ook in de tuin is het heel anders dan in het voorjaar. Natuurlijk al vanwege de planten en struiken, er bloeit altijd wat anders, maar ook vanwege de beelden”. Inmiddels is zo’n kwart van de beelden verkocht, en hebben de kunstenaars nieuwe werken neergezet. Ook dat maakt dat er elke keer weer iets nieuws valt te beleven in de tuin, die zo langzamerhand uitgroeit tot een wel zeer bijzondere plek, waar veel mensen uit de omgeving, maar ook van verder weg, graag een aantal uren komen doorbrengen.

Vanwege de nieuwe expositie wordt u van harte uitgenodigd op Zondagmiddag 17 juli. Van 13.00- 17.00u. Lyda Brandwagt zal dan aanwezig zijn en er zal live muziek worden verzorgd door gitarist Pieter Naterop uit Raalte.

Beeldentuin Witharen is open van april t/m september op donderdag t/m zondag van 11.00u. tot 17.00u . Witharenweg 24 7738 PG Witharen( gemeente Ommen) tel: 0523-676272 info@atelierwitharen.nl; www.atelierwitharen.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.