Home / archiefcentraal / markt en vechtpodium ommen wordt geopend met festival

markt en vechtpodium ommen wordt geopend met festival

Ter gelegenheid van deze opening en de start vindt op 11 juli een spetterend en muzikaal zomeravondfestival plaats, georganiseerd door de gemeente Ommen in samenwerking met de Stichting Ommer Bissingh Evenementen.

Het zomeravondfestival begint om 19.30 uur met de officiële opening van de Markt, het Vechtpodium én de Ommer Bissingh Evenementen 2016. Deze opening wordt omlijst met muziek, dans en theater, met medewerking van Mark Haayema én getalenteerde zangers, dansers en musici uit Ommen. Daarna is er een optreden van Ernst Daniël Smid op het Vechtpodium. The Bluebettes sluiten het zomeravondfestival af met een knallende afterparty. De toegang is gratis.

Huiskamer
De Markt in Ommen is grootscheeps gerenoveerd en ingericht tot ‘huiskamer van Ommen’ met fraai straatwerk, uitbundig groen, nieuwe bankjes en een verbinding met de Vecht. Daarmee is de vernieuwde Markt het visitekaartje van het centrum van Ommen. Op de Markt staat sinds begin 2016 het Vechtpodium: een evenementenvoorziening van en voor alle Ommenaren.

De gemeente Ommen zoekt enthousiaste kinderen en jongeren uit Ommen die mee willen doen bij de opening. Vind jij het leuk om te dansen en te zingen en wil je deel uit maken van het programma? Geef je dan op door een mail te sturen naar: zomeravondfestival@gmail.com. De repetitie vindt plaats op zaterdag 9 juli van 10.00 tot 12.00 uur.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.