Home / archiefcentraal / kinderboerderij ommen krijgt geld voor nieuwbouw van vechtdalcup en rotary

kinderboerderij ommen krijgt geld voor nieuwbouw van vechtdalcup en rotary

Van de Vechtdalcup-commissie ontving de kinderboerderij 3.000 euro. Door het organiseren van het Vechtdalcup-Golftoernooi en de daaraan gekoppelde veiling werd dit bedrag ingezameld.

De Vechtdalcup-commissie bestaat uit afgevaardigden van vier serviceclubs uit het Vechtdal, namelijk de Junior Kamer Vechtdal, Lions Ommen-Dalfsen, Rotary Ommen-Dedemsvaart en de Soroptomisten Hardenberg-Ommen.

Daarnaast doneerde de Rotary Ommen-Dedemsvaart aanvullend nog bijna 2.300 euro door het toekennen van een zogenaamde ‘Grant’.

Nieuwbouw
Het bedrag komt ten goede aan de nieuwe boerderij die gebouwd wordt bij het hertenkamp aan Het Laar. Als gevolg van de uitbreiding van het Vechtdal College was de kinderboerderij genoodzaakt om te verplaatsten naar een andere locatie. De bouw is inmiddels in volle gang en als alles naar wens verloopt zal de kinderboerderij medio oktober 2016 haar deuren openen op de nieuwe locatie in Ommen. Tot die tijd is de kinderboerderij gewoon geopend aan de Van Reeuwijkstraat.

Als verrassing en als dank had Boukje de Koe, de mascotte van de Kinderboerderij Ommen, een picknick georganiseerd met medewerking van Bakkerij Van der Most Ommen in haar weide op Het Laar.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.