Home / archiefcentraal / in beeld nagenieten van stone rock festival in dalfsen

in beeld nagenieten van stone rock festival in dalfsen

Op Stone Rock Festival 2016 traden onder andere John Coffey, The Deaf, DeWolff, Singlefeestje, Paceshifters, Drive like Maria en Bombay op. Jong en oud hebben genoten van de diverse programmering. Op een half pipe hebben BMX’ers elk uur een show weggegeven. Ook de tattooshop waar tijdelijke tattoos werden gezet, was populair onder de bezoekers.

Sponsor ride voor Het Vergeten Kind
Stone Rock Festival organiseerde dit jaar in samenwerking met Vetera Oldtimerverzekeringen een sponsor ride voor stichting Het Vergeten Kind. “The Gearhead Ride In” heeft plaatsgevonden op de dag van het festival en was een groot succes. Een groot aantal auto’s en motoren hebben meegedaan in de rit voor Het Vergeten Kind. De opbrengst wordt aanstaande dinsdag bekend gemaakt. De tocht eindigde op het terrein, waarna een selectie van deelnemende voertuigen tentoongesteld heeft gestaan. Drie winnaars werden gekozen en die gingen naar huis met een mooie beker als prijs.

Geslaagde dag
Al met al kan de organisatie terugkijken op een geslaagde dag en kunnen de festivalbezoekers nagenieten van een fijn festival. De organisatie kijkt alweer uit naar de volgende editie en hoopt ook dan een stukje te groeien.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.