hoonhakkers op zoek naar carnavalsthema publiek beslist

“Ieder jaar bedenken we weer een nieuw thema, maar dit jaar konden we niet kiezen”, verklaart de carnavalsvereniging de hulp die het nu inschakelt van het publiek. Iedereen kan hier stemmen op zijn of haar favoriete thema.

Vijf keuzes
De Hoonhakkers hebben zelf al een voorselectie gemaakt. Je hebt keuze uit vijf mogelijkheden: ‘De Hoonhakkers zetten Alles op Alles’, ‘Rio in Hakkersdonk’, ‘Glitter en glamour in Hakkersdonk’, ‘Prout 2B Foud in Hakkersdonk’ en ‘De Hoonhakkers bint niet te film’n’.

Tijdens het Dorpspleinfeest op 21 augustus maakt de carnavalsvereniging bekend welk thema de meeste stemmen heeft gekregen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.