Home / archiefcentraal / hardenbergs raadslid ria juurlink nijhuis 60 overleden

hardenbergs raadslid ria juurlink nijhuis 60 overleden

Het raadslidmaatschap van Ria Juurlink-Nijhuis begon in 1997 voor de Partij van de Arbeid. In 2013 werd zij fractievoorzitter van de PvdA en dat is zij sindsdien gebleven.

Ria was woonachtig in Dedemsvaart. Ze was getrouwd, had drie kinderen en kleinkinderen. Zij combineerde haar politieke werk met een baan bij woningcorporatie Woonconcept. Daarnaast was zij buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand.

Grote verslagenheid
Bij Ria Juurlink is enkele weken geleden kanker geconstateerd. Ze lag voor behandeling hiervan sinds kort in het ziekenhuis. Binnen de gemeenteraad en het college van Burgemeester en Wethouders is met grote verslagenheid gereageerd op haar overlijden.

Burgemeester Snijders: “We wisten van haar ziekte, maar het nieuws kwam voor ons onverwacht. We herinneren haar als een hartelijke en betrokken persoonlijkheid met een groot rechtvaardigheidsgevoel. We wensen haar man, kinderen en kleinkinderen  veel sterkte om dit verlies te verwerken.”

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.