glasvezel nog acht procent te gaan

Bij Cogas CIF – het bedrijf dat het glasvezel gaat aanleggen – hebben ze er ook alle vertrouwen in: “Het einde komt nu echt in zicht! Het percentage aanmeldingen staat nu op 41,9%. We hebben nog een paar dagen om de 50% te halen, dat moet gewoon lukken!”

Er zijn de hele week nog acties. Vanavond was er inloopavond in zaal Logtenberg te Boerhaar. Morgen, donderdagavond kun je in zaal Elckerlyc in Luttenberg terecht, vanaf 19.00 uur.

Marleen Engelbertink van CIF Cogas: “En zaterdag 16 juli is de grote finale in het Hoftheater in Raalte, daar is de laatste grote inschrijfdag. Vanaf 09.00 uur zitten de lokale verkopers en vrijwilligers van Salland Glas klaar om de laatste mensen in te schrijven.” Dat gaat heel makkelijk: CIF legt de glasvezel aan. Er zijn vijf bedrijven die er de juiste data doorsturen. Je moet een abonnement op een van die vijf nemen. De lokale verkopers weten je goed te adviseren. Neem je een abonnement, dan teken je ook in voor glasvezel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.