Home / archiefcentraal / frank schuttert winnaar grote prijs van het vechtdal bij csi ommen

frank schuttert winnaar grote prijs van het vechtdal bij csi ommen

Het 1.55 m parcours dat door Henk Linders werd neergezet was niet eenvoudig, gezien de zes barragekandidaten die overbleven uit een deelnemersveld van 53 combinaties. Maar daarvan hadden Frank Schuttert en zijn Winchester geen enkele last.

“Het was een mooi parcours, dat door de betere ruiters zoals onder andere Jeroen Dubbeldam met Carusso LS La Silla, Marc Houtzager Sterrehof´s Calimero en Marcus Ehning foutloos werd gereden”, blikt hij terug. “De tijd was ook niet te krap, maar het was optisch wel hoog, misschien dat dit voor sommige paarden anders dan anders was. Maar Winchester werd er niet warm of koud van.”

Volgens de Ommer topruiter presteerde zijn hengst weer als vanouds. “Vorige week in Zuidwolde reden we ook foutloos, maar dat was minder hoog dan hier. Na vanmiddag weet ik het helemaal zeker: Winchester is weer helemaal in vorm.”

Na de prijsuitreiking gaf speaker Bert de Ruiter de winnaar het woord. Hij bedankte zijn ouders, broer en alle vrijwilligers voor het neerzetten van een fantastisch evenement. “Een geweldig gevoel om op eigen terrein deze prijs te winnen voor het beste publiek dat je je maar kan wensen. Dit is een fantastisch gevoel.”

Schuttert kreeg ruim 20.000 euro voor zijn zege. Dubbeldam nam 12.300 euro mee en Houtzager kreeg 9.225 euro.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.