Home / archiefcentraal / drie boekenmarkten in ommen

drie boekenmarkten in ommen

Tussen 9.00 en 16.00 uur staan op Vrijthof en Kerkplein dan z’n veertig marktkraampjes opgesteld met een gevarieerd aanbod van goede boeken. Voor boekliefhebbers, maar ook voor wie zo maar wil rondsnuffelen.

Streekmuseum Ommen is de organisator van de boekenmarkten. Er is een gevarieerd aanbod van goede boeken die veelal bij de reguliere boekhandel niet meer te krijgen zijn. Dit aanbod bestaat onder andere uit streekgeschiedenis, topografie, natuur, betere romans, kunst, gezondheid, jeugdboeken en tal van andere onderwerpen.

Het Streekmuseum ziet er op toe dat zoveel mogelijk goede kwaliteit wordt aangeboden. De toegang is gratis.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.