drie boekenmarkten in ommen

Tussen 9.00 en 16.00 uur staan op Vrijthof en Kerkplein dan z’n veertig marktkraampjes opgesteld met een gevarieerd aanbod van goede boeken. Voor boekliefhebbers, maar ook voor wie zo maar wil rondsnuffelen.

Streekmuseum Ommen is de organisator van de boekenmarkten. Er is een gevarieerd aanbod van goede boeken die veelal bij de reguliere boekhandel niet meer te krijgen zijn. Dit aanbod bestaat onder andere uit streekgeschiedenis, topografie, natuur, betere romans, kunst, gezondheid, jeugdboeken en tal van andere onderwerpen.

Het Streekmuseum ziet er op toe dat zoveel mogelijk goede kwaliteit wordt aangeboden. De toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.