dennenoord in ommen jongerencampings minder in trek

Volgens de campingeigenaar zijn het alcoholverbod onder de achttien, het steeds goedkoper worden van vliegreizen naar het buitenland, en de zon zekerheid van verre oorden de belangrijkste redenen dat de jongeren de Nederlandse campings de rug toe keren. Dat vertelt hij tegen RTV Oost.

Minder personeel
“We zullen op zoek moeten naar alternatieven om nieuw publiek aan te spreken”, aldus beheerder Niek Heun van Dennenoord.

“Meer activiteiten en nieuwe verblijfsaccommodaties moeten uitkomst bieden. Nadeel is wel dat we de camping nu met de helft minder personeelsleden moeten runnen.” Het personeelsbestand is door de tegenvallende omzet teruggebracht van dertig naar vijftien vaste krachten. Dennenoord wil wel meer plaats bieden aan stagiairs.  

Veel drank en plek in de douche
De jongeren die wel op de Nederlandse camping blijven merken niet veel van de malaise. Er wordt nog steeds veel gedronken, want het bier wordt gekocht door jongeren die al wel achttien jaar oud zijn of door ouders die hun kroost een extra biertje gunnen.

Volgens één van de campinggasten is het wel minder druk, maar dat is alleen maar prettig omdat de wachtrij voor de douche daardoor een stuk korter is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.