Home / archiefcentraal / dedemsvaria zoekt nog steeds vrijwilligers

dedemsvaria zoekt nog steeds vrijwilligers

Gezocht worden nog vrijwilligers die assisteren bij de Vrieling Varia Run (o.a. fruit uitdelen en chips verzamelen) en bij de agrarische dag. Ook bij opbouw- en afbraakactiviteiten is hulp zeer welkom. Onder het motto “voor Dedemsvaart, door Dedemsvaart” worden vrijwilligers vriendelijk verzocht zich te melden via info@dedemsvaria.nl

Koninklijk
Rozenkoningin Merel en mini Rozenkoningin Chantal en de hofdames Amber, Sharon, Juliëtte en Kristel nemen maandagavond 1 augustus bij de Vituskerk plaats in een  fraaie Landauer die door twee Gelderse paarden wordt getrokken. Op de bok van de landauer zitten – geheel in stijl – Aart van den Heuvel (koetsier) en zijn vrouw Grietje (groom) van het Dedemsvaartse bedrijf Koetsenverhuur Van Den Heuvel.

Om 18.40 uur vertrekt de “koninklijke” koets bij de RK kerk om daarna via de Schuttevaer – omstreeks 18.45 uur passeert de koets de van Dedem Marke –  de Tjalk, Molstraat en Hoofdvaart naar de feesttent in de Julianastraat te rijden waar de kroning plaats zal vinden en het officiële startsein voor de 45e Dedemsvaria wordt gegeven.

Verkeershinder
Na de kroning wordt om 20.00 uur het startschot gegeven voor de wielerronde van Dedemsvaart. Start en finish nabij de Baron. Via Tuinstraat en de Markt gaan de wielrenners richting de Judith van Marlelaan om daarna via de Tjalk, Schuttevaer en Langewijk weer richting de Baron te fietsen. Vanaf 19.00 uur wordt het parcours afgesloten waardoor er enige verkeershinder kan ontstaan. 

Verkeershinder zal er dinsdagavond ook zijn gedurende de Vrieling Varia Run en wel tussen 18.00 uur en 21.30 uur. Tijdens de sportieve evenementen zullen verkeersregelaars het verkeer in goede banen leiden en hun best doen om het verkeer zoveel mogelijk doorgang te laten vinden.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.