Home / archiefcentraal / de veste beperkt huurverhoging voor minima

de veste beperkt huurverhoging voor minima

“Wij vinden dat we er als corporatie juist zijn voor mensen met een laag en middeninkomen en willen daarom de huizen zo betaalbaar mogelijk houden”, zegt Janine Gerardts, directeur-bestuurder van De Veste. Vanuit de overheid mogen de prijzen van huurwoningen dit jaar maximaal tussen de 2,1% en 4,6 % stijgen, afhankelijk van het inkomen van de huurder. 

“Dat een huurverhoging geen plezierige boodschap is begrijpen wij heel goed. Daarom hebben we ook in 2016 zorgvuldig afgewogen hoe wij voor iedere huurder de huurprijs zo laag mogelijk kunnen houden met daarbij extra aandacht voor de laagste inkomens.”

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.