brandweer bezoekt campings voor brandveilige vakantie

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje, ook op de camping. Bekende voorbeelden daarvan zijn letsel door barbecueën of het gebruik van gas of elektriciteit. Met tips uit de folder ‘Brandveilige vakantie’ worden belangstellende kampeerders hierop gewezen in een persoonlijk gesprek.

Positieve reacties
De actie viel in goede aarde bij de campinggasten en is zeker zinvol te noemen. De reacties waren positief. Voor de jonge campinggasten was het vooral leuk en interessant om eens een echte brandweerauto te kunnen bekijken en te mogen spuiten met de brandweerslang.

Risicobeheersing
Het programma Brandveilig Leven is onderdeel van team Risicobeheersing van Veiligheidsregio IJsselland, dat onder andere verantwoordelijk is voor bouwtoezicht, brandonderzoek, externe veiligheid, evenementen en preventievoorlichting.

Meer informatie
Voor wie binnenkort op vakantie gaat met tent, caravan, camper of boot is de internetpagina ‘Veilig op pad’ van Brandweer Nederland ook een aanrader. Hier staan tips voor een brandveilige vakantie en kan een folder worden gedownload.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.