beerze bulten wint titel beste vakantie met zwemvijver

Eerder werd al bekend dat Beerze Bulten behoort tot de door een vakjury gekozen beste vijf ‘vakanties met zwemvijver’ uit Nederland, België en Duitsland. Vervolgens heeft het publiek – bestaande uit kinderen en ouders – één absolute winnaar gekozen. Kids Vakantiegids reikt jaarlijks keurmerken uit in verschillende categorieën voor de beste vakanties met kinderen.

Giga Konijnenveld
De zwemvijver, bij gasten beter bekend als het Giga Konijnenveld, is een twee hectare grote zandverstuiving midden op het terrein van Beerze Bulten. De oerelementen water, vuur, lucht en aarde zijn overal terug te vinden. De zwemvijver is voornamelijk aangelegd voor kinderen, om hen uren speelplezier te bieden in het water en op de speeltoestellen in de vijver. Tevens zorgt het voor ouder en kind voor de nodige verkoeling op de warme zomerdag en is er een beachvolleybalveld aangelegd.

Nog een nominatie
Naast de categorie ‘vakanties met zwemvijver’, heeft Beerze Bulten ook een plek in de top vijf van de categorie ‘vakanties met overdekt zwembad’ weten te bemachtigen.

“Het is een eer dat een vakjury, ouders en kinderen ons vakantiepark zo goed beoordelen. De nominaties en het ontvangen van het keurmerk zien we als een echt compliment en stimuleren ons te blijven investeren in de kindvriendelijke faciliteiten op het park”, zegt Gerrit-Jan Hagedoorn, eigenaar van vakantiepark Beerze Bulten uit het Vechtdal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.