arbopositief over werkgevers

Heb je eindelijk een tijdelijk baantje met een nul uren contract, is je werkgever een hork. Maar je wilt je baan niet kwijt, dus zeg je maar niks. En daar profiteert die hork dan weer van. Gelukkig zijn ze niet allemaal zo en zijn er bovendien spelregels voor werkgevers. Daarover komt een adviseur van het Werkgevers Servicepunt van het UWV op 20 juli praten. Na de bijeenkomst gaat ArboPositief Hardenberg op vakantie. Het nieuwe seizoen begint op 31 augustus.

ArboPositief Hardenberg is een netwerkorganisatie van, voor en door werkzoekenden in de gemeente Hardenberg en Ommen en omliggende kernen. Deelnemers helpen elkaar om hun positie op de arbeidsmarkt te versterken.

De bijeenkomst van 20 juli vindt plaats op het bedrijventerrein Vechtpark, Vechtstraat 2D in Hardenberg (ingang uitzendbureau Carrière). De inloop is vanaf 10.00 uur. Het programma duurt tot 12.00 uur. De bijeenkomsten van ArboPositief zijn gratis toegankelijk. Wel betaal je voor het eerste kopje koffie of thee € 1,50. Je hoeft je niet aan te melden.

Meer informatie, suggesties of vragen? Stuur dan een e-mail naar hardenberg@arbopositief.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.