19 jarige patrick uit beerzerveld start eigen hoveniersbedrijf

“Het is een uitdaging maar ik geloof heilig in mijn bedrijf en heb de gezonde ambitie om mijn droom werkelijkheid te laten worden. Er is niets mooiers om buiten te werken en voor mijn klanten iets creatiefs en moois neer te zetten”, vertelt Patrick.

“Bij Jaspers Hovenier is er van alles mogelijk. Van aanleg, tot aan onderhoud en bestrating. Maar tevens voor het plaatsen van een schutting, tuinshuisje of het uitgraven van een vijver in uw tuin draai ik mijn handen niet voor om. Ik denk graag met mijn klanten mee, bespreek samen de gewenste ideeën en kom vervolgens met een passende offerte en een tuinontwerp op maat. Ondanks mijn jonge leeftijd heb ik al flink wat ervaring en de eerste klussen voor mijn opdrachtgevers naar de volle tevredenheid uitgevoerd.”

Jaspers beseft dat hij niet de enige hovenier in de omgeving is maar denkt het verschil te kunnen maken met ambachtelijk- en kundig vakwerk, goede adviezen en vooral messcherpe tarieven. “Je moet je toch, vooral de eerste jaren, laten zien wat je in huis hebt. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Ik pak van alles aan om mijn bedrijf, waar ik een rotsvast vertrouwen in heb, tot een succes te maken. De mond-tot-mondreclame werkt reeds en ik zou tevens graag bij u in de tuin mijn vaardigheden willen laten zien. Mooi praten kan namelijk iedereen maar het gaat uiteindelijk toch om hoe de tuin er uiteindelijk bij ligt.”

Jaspers ziet tevens een gat in de markt voor de oudere mensen die het lastig vinden om hun tuin netjes te kunnen blijven onderhouden maar wel graag thuis willen blijven wonen. “Neem contact met mij op via 06-11975573 of patrick@jaspers-hovenier.nl en ik bespreek graag de diverse mogelijkheden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.