Home / archiefcentraal / zomerse sferen op de stormbaan bij jongerencentrum punt

zomerse sferen op de stormbaan bij jongerencentrum punt

De tijd naar de zomervakantie toe moet je goed benutten, met zon, plezier en leuke recreatieve mogelijkheden. Dat dacht ook buurtsportcoach Sven Dikkers namens Landstede Welzijn. “We hebben een mooie stormbaan gehuurd, met olifant, springkussen, glijbaan en waterbak. Hij staat bij de skatebaan naast het jongerencentrum aan de Chevalleraustraat 18. Alle kinderen zijn ’s middags gratis en voor niks welkom. En ’s avonds organiseren we daar een barbecue voor jongeren, waar ook iedereen welkom is.”

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.