Home / / vorie vana uit beerzerveld heeft nieuw toneelstuk

vorie vana uit beerzerveld heeft nieuw toneelstuk

Regisseur Chris Stuut gaat een dezer dagen de rollen verdelen en binnenkort beginnen de eerste repetities.

De broers Berend en Albert Duursma hebben een beautysalon geërfd van hun pas geleden overleden tante Bella. Maar wat moeten twee bouwvakkers met een beautysalon. De mannen besluiten de salon wat op te knappen en zo gauw mogelijk te verkopen. Maar de klantenkring van tante Bella blijft komen voor allerlei behandelingen. Hoe de heren zich hieruit redden, dat geeft vast problemen.

Al met al prachtige ingrediënten voor een onvervalste avond plezier. U hoort er de komende tijd meer over. De eigen uitvoeringen van Vorie-Vana staan gepland voor vrijdag 13 en zaterdag 14 januari 2017 in De Voorveghter in Hardenberg.

Lees ook

PB Dalfsen: aandacht voor de Rondweg

DALFSEN – Plaatselijk Belang dorp Dalfsen heeft signalen ontvangen dat de drukte op de Rondweg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.