volledige prijzenpot kokkie centraal tourspel bekend

Zaterdag 2 juli gaat de Tour de France weer van start. Maar de voorpret kan nu al beginnen. Door deel te nemen aan het Tourspel kun je namelijk je eigen wielerploeg al samenstellen. Je hebt een budget voor twintig renners tot je beschikking. Alleen topfavorieten contracteren gaat niet lukken, want dan ben je te snel door je geld heen. Het is zaak een goede mix te vinden van klimmers, sprinters en aanvallers.

KokkieBikes, de speciaalzaak in racefietsen, mountainbikes, elektrische en stadsfietsen uit Lemelerveld, stelt voor de beste voorspellers schitterende prijzen beschikbaar. In de bijlage vind je de complete lijst.

Zie jij jezelf na deze Tour al op een splinternieuwe racefiets zitten? Of hijs jij jezelf straks in een fraai wielertenue? Het kan verkeren! Hier kun je meedoen aan de poule.

Oh, en bak je er nu werkelijk helemaal niets van, dan is er ook nog een poedelprijs! Mooi toch?

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.