vechtdalconcert levert 27 500 euro op voor marianne center kenia

“Het thema van het Vechtdalconcert was dit jaar het oeuvre van Barbara Streisand”, vertelt Aline Hofstee. “De liedjes werden op een prachtige manier vertolkt door Petra Berger, Anja Dalhuisen (Anya) en de meiden van MuSis, onder muzikale begeleiding van Henk Ruiter en zijn band. Het was weer een feest der herkenning waarvan het publiek ontzettend heeft genoten.”

Het Vechtdalconcert is een benefietconcert. “Het goede doel van het Vechtdalconcert 2016 is Stichting Marianne Center”, vertelt Laura Antuma, voorzitter van Rotary Ommen- Dedemsvaart. “Dankzij alle vrijwilligers, bezoekers en sponsoren kon er een cheque worden overhandigd door Henriette Herbschleb van onze partner Rabobank Vaart en Vechtreek van maar liefst 13.500 euro.” Maar dat was nog niet alles. “We waren erg blij te mogen vernemen dat Stichting 2015 als een van haar laatste acties de opbrengst meer dan verdubbelt en 14.000 euro ter beschikking stelt, waardoor de totale opbrengst van het Vechtdalconcert maar liefst 27.500 euro is.”

“Ik ben er beduusd van”, was de reactie van Mieke Janssen, bestuurslid van het Marianne Center. “Door deze geweldige opbrengst kunnen we waarschijnlijk niet alleen de bakkerij realiseren, maar ook het kledingatelier. Twee voorzieningen die ervoor gaan zorgen dat de bewoners van het Marianne Center straks in hun eigen onderhoud kunnen voorzien.”

Foto’s: Frans A.C. Looijestijn

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.