vechtdalconcert in teken oeuvre barbara streisand

“Na het grote succes van het musicalprogramma  en het thema van het Songfestival zijn we ook dit jaar weer op zoek gegaan naar een bijzonder, aansprekend thema”, vertelt Aline Hofstee. “En dat hebben we gevonden in het oeuvre van Barbra Streisand.”

Barbara Streisand debuteerde in 1962 en is dus al bijna 55 jaar actief als zangeres. Barbara Streisand heeft maar liefst twee Oscars, vijf Emmy’s en acht Granny’s gewonnen en is de eerste artieste die in zes (!) decennia met een album op nr. 1 heeft gestaan. Tijdens het Vechtdalconcert zullen de liedjes van Barbara Streisand worden vertolkt door meerdere artiesten.

“We zijn blij dat niemand minder dan Petra Berger heeft toegezegd op deze avond graag een aantal songs van Barbara te willen vertolken. Maar ook Anja Dalhuijsen, bij velen nog bekend als finalist van The Voice of Holland, levert haar muzikale bijdrage aan deze avond”, aldus Aline. “Maar dit is slechts een tipje van de sluier… Zoals we van onze muzikaal regisseur Henk Ruiter gewend zijn maakt hij er een weer een muzikale topproductie van, met voor elk wat wils.”

Het Vechtdalconcert is een benefietconcert, de opbrengst is dus bestemd voor een goed doel. “Het goede doel van het Vechtdalconcert 2016 is Stichting Marianne Center”, vertelt Fenna Eefting. “Deze stichting is ontstaan als een initiatief uit Hardenberg en heeft als doel Keniaanse verstandelijk gehandicapten in staat te stellen meer onafhankelijk te worden en om volledig geïntegreerde en geaccepteerde burgers te zijn van de Keniaanse maatschappij. Omdat er korte lijnen zijn weten we zeker dat er niets aan de strijkstok blijft hangen en dat is fijn om te weten.”

Op dit moment zijn er nog enkele kaarten voor het concert verkrijgbaar voor het concert in Theater De Voorveghter Hardenberg. De kaarten zijn te bestellen via www.vechtdalconcert.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.