Home / archiefcentraal / van boekweitboer tot dronepiloot door theatergroep de reizigers

van boekweitboer tot dronepiloot door theatergroep de reizigers

In vier eenakters gaat het om de opkomst van het rendementsdenken in de agrarische sector en de binding van boeren met hun land om te overleven in (economisch) zware tijden. In deze voorstelling reis je mee van de verveners die vol idealisme gingen boeren naar het boerenbedrijf van nu waar de dure landbouwmachines, de wereldhandel én de banken de dienst uitmaken.

Je maakt kennis met de rivier De Vecht, Horatius de Vechtganger en de Vrouw met het Zicht. Met het trekpaard Heike, onderwerp van een wekenlange durende ruzie tussen de boer en de boerin. Met de boerendochter die droomt maar zij wordt door de realiteit ingehaald. Met de boer die niet meer kan en durft te dromen.

De voorstelling op vrijdag 24 juni begint om 20.15 uur en op zondag 26 juni 14.30 uur. Kaarten kosten €10 per en zijn via mail te reserveren via Cees Bavius, cees@theatergroepdereizigers.nl of telefonisch via 06-51109946.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.