valse start voor belgisch cafe in dalfsen

Met een heerlijk Belgisch biertje in de hand ging iedereen in het tot Belgisch Café omgedoopte PlusCafé er eens goed voor zitten. Na de goed verlopen voorrondes werden de Rode Duivels ditmaal goede kansen toegedicht om de Azzurri van de grasmat te vegen.

Vlaamse friet
Gaandeweg de eerste helft werd al snel duidelijk dat de Italianen met hun ouderwets compacte verdediging en hun razendsnelle en gevaarlijke uitvallen niet zomaar verslagen zouden worden. De opgewekte stemming sloeg al snel om toen de Italianen erin slaagden om de eerste treffer te maken. Ook de puntzakken met heerlijke Vlaamse friet tijdens de rust konden daar weinig aan veranderen.

Maar goed, er kwam nog een tweede helft dus niet teveel getreurd. Het beeld veranderde echter niet; de Belgen waren veel aan de bal en in de aanval maar het waren uiteindelijk de Italianen die, dankzij de ideale schoonzoon Pellè, er met de volle buit vandoor gingen. Menig bezoeker droop daarop licht teleurgesteld af.

Ierland
Maar aanstaande zaterdag proberen de Belgen het gewoon weer opnieuw. Dan is Ierland de tegenstander en ook dan is het Belgisch Café weer geopend. Aanvang 15.00 uur. Entree is gratis.

Tekst: John Buissink / Foto’s: Johan Bokma

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.