vakantiebieb ommen gaat op 1 juli open

Vergeleken met vorig jaar zijn dit jaar nog meer titels te downloaden, 60 in totaal, en zijn er handige leeftijdscategorieën voor kinderen aan gekoppeld. De VakantieBieb is het zomercadeau van de Bibliotheek voor iedereen die graag leest.

Titels voor kinderen
Voor de kinderen omvat de VakantieBieb deze zomer een mooie lijst met avontuurlijke, griezelige, spannende, fantastische en humoristische boeken. En wie zin heeft in een mop leest natuurlijk ‘Nog een mop’ van Erik van Os. Met de app van de Vakantiebieb kunnen kinderen deze zomer e-books lezen op de tablet of smartphone. “Anders mag ik nooit op de tablet” aldus één van de jonge lezers van vorig jaar. Zo wordt de VakantieBieb extra aantrekkelijk voor kinderen.

Ook ruime keuze voor volwassenen
Niet alleen voor kinderen biedt de VakantieBieb-app uitkomst, ook volwassenen komen vanaf 1 juli aan hun trekken en hebben de mogelijkheid om dertig titels te downloaden. Romans, spannende en informatieve boeken, voor ieder wat wils.

Lezen zonder internet, ideaal voor de vakantie
De app is gratis te downloaden op een tablet of smartphone via de App Store of Google Play Store. De geselecteerde boeken komen in de boekenkast in de app te staan. Na het downloaden is voor het lezen van de e-books geen internetverbinding meer nodig. Het is wel handig de boeken al voor vertrek te downloaden, lezen in de auto of in het vliegtuig behoort dan ook tot de mogelijkheden. Bovendien geeft het downloaden op de vakantieplek een enkele keer strubbelingen. De VakantieBieb is open tot 1 september 2016.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.