ultimate kickboxing gala komt naar hardenberg

“Er zijn wel vele maanden van voorbereiding aan vooraf gegaan. We hebben bovendien alle medewerking gekregen van de gemeente Hardenberg en de Evenementenhal. Mede door deze prettige samenwerking kunnen wij als organisatie iets moois neerzetten en kan ik de liefhebbers van kickboksen al beloven dat we bijzonder groots gaan uitpakken”, aldus Kösters die zijn geliefde sport een warm hart toedraagt.

Regionale toppers
“Komende zaterdag kan de bezoeker veel show, spannende gevechten en entertainment verwachten. Bekende dj’s met opzwepende muziek, wulpse danseressen en veel professionele partijen. Wij hebben zelfs de afscheidspartij van Cem Senol die vecht om de wereldtitel Budokai in het Kyokusin Karate. Een absolute grootheid in zijn tak van sport. Verder verwelkomen wij in de boksring vele regionale toppers uit onder andere de N- en C klassen. Kickboksers uit ondermeer Hardenberg, Mariënberg, Rheezerveen en Ommen. Je bent gewoon verzekerd van een onvervalst leuk avondje waar iedereen aan zijn of haar trekken komt”, weet Marchell Kösters enthousiast te melden.

“Als ringspeaker is Bertus Harte gecontracteerd, die in het kickbokswereldje zijn sporen reeds heeft verdiend. Met maar liefst 22 toppartijen, allemaal onder auspiciën van de bonden WFCA-Nover-FOG (Federatie Oosterse Gevechtskunsten)  hebben wij zaterdag een affiche waar je u tegen zegt.”

Veilig
Marchell Kösters, in het bezit van zijn FOG-licentie, is een erkende promotor voor gevechtssporten die resideert onder de vleugels van het NOC/NSF. “Door deze licentie zijn wij verplicht een goed en veilig kickboksgala neer te zetten in Hardenberg. Dit soort kickboksgala’s worden vaak, ten onrechte, verboden aangezien men denkt dat er criminele activiteiten plaatsvinden. Wij willen juist laten zien dat het anders kan en dat het ook zo is. Daarom zijn wij zo blij met de medewerking van de lokale autoriteiten. Onlangs hebben wij in Ommen, waar ik woon, Hoogeveen en Groningen laten zien dat we een grandioos kickboks-evenement kunnen organiseren waar de sport centraal stond en geen wanklank was te horen.”

“De hulp van de vele vrijwilligers en de sponsoren zijn het cement voor zo’n soort evenement. Zonder hen kunnen wij dit Kickboksgala niet organiseren. Tevens is er in Hardenberg en omgeving een fijn kickboks-klimaat, dat komt onder andere door de goede sportscholen die in deze regio zijn te vinden.”

Kaarten
De avond begint om 18.30 uur, de zaal is open vanaf 17.30 uur. Er zijn nog kaarten te bestellen. In de voorverkoop kosten ze 25 euro, aan de kassa (mits voorradig) 30 euro. Tickets zijn tevens verkrijgbaar bij de Evenementenhal (www.evenementenhal.nl) of via de deelnemende sportscholen. VIP-kaarten via markosprodukties@hotmail.com of 06-14485929.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.